Podgast by Čoje

Podgast by Čoje

Dá sa hodinu baviť o jedle? Áno, keď sa pýta foodbloger Čoje a odpovedá zaujímavý hosť. Dá sa hodinu počúvať o jedle? Áno, ale pre istotu majte poruke dačo pod zub. Každú stredu v spolupráci s Refresherom.

Podcast Podgast by Čoje je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.

Zoznam epizód (52 epizód)

01:15:22
  
10.02.2021

Veronika Cifrová Ostrihoňová: Neviem dobre variť, ale viem dobre jesť

Veronika Cifrová Ostrihoňová je známa slovenská moderátorka a youtuberka. Okrem moderovania v komerčných televíziách sa často venuje spoločensky zodpovedným témam a odvádza dôležitú robotu, keď ich ťahá z intelektuálnych kaviarní do širokej spoločenskej debaty. Určite si vypočujte, ako s Čojem prebr...
01:08:59
  
30.12.2020

Lukáš Hejlík: Keď chcem cudzinca zoznámiť s českým jedlom, vezmem ho na kulajdu

Lukáš Hejlík je český divadelný a filmový herec a zároveň jeden z najaktívnejších foodblogerov v strednej Európe. Je autorom projektu Gastromapa Lukáše Hejlíka, v rámci ktorého mapuje pozoruhodné podniky a osobnosti po celej Českej republike. Po úspešnej knihe vychádza Gastromapa aj ako podcast na p...
01:11:40
  
16.12.2020

Vojtech Vegh: Zero Waste varenie? Vňať mrkvy chutí výraznejšie než mrkva samotná

Vojtech Vegh je mladý šéfkuchár, ktorý má za sebou skúsenosti s varením po celom svete. Pôsobil v bistrách, veľkých dovolenkových rezortoch, ale aj v reštauráciách, ktoré patria medzi najinovatívnejšie na svete. Vo svojom varení a podnikaní sa prepracoval k filozofiám Zero Waste Cooking a Plant Base...
00:54:21
  
21.10.2020

Barbara z Kounu: V Taliansku ma učili robiť aj rajčinovú či mortadellovú zmrzlinu

Barbara Szalaiová prišla k nápadu založiť si zmrzlináreň veľmi spontánne. Vyštudovaný má úplne iný obor a úplne inou profesiou sa chvíľu aj živila. Potom odišla do Talianska na intenzívny kurz výroby povestného gelata a zmenilo to život nielen jej, ale aj celej Bratislavy, ktorá už odvtedy nikdy net...
01:13:52
  
23.09.2020

Oli Džupinková: Celeste Buckingham som u mňa doma učila variť tatarčane pirohy

Oli Džupinková je moderátorka najpočúvanejšieho slovenského rádia Expres. Môžete ju počuť v spravodajstve a dopravnom servise, ale aj v rubrike o Slovákoch žijúcich v zahraničí či rannej šou Hemendex. Bežne to podľa jej perfektnej slovenčiny nespoznáte, no Oli je hrdá Rusínka a aktívna propagátorka...
01:11:25
  
16.09.2020

Joe Trendy: Musíš sa jedlom stať, aby si ho pochopil

Joe Trendy je komik známy zo Silných rečí aj vďaka svojim vlastným formátom Joe Trendy Show a Joe Trendy Podcast. Okrem toho má vrúcny vzťah k jedlu, najmä tomu americkému. Známy je niekoľkými nekompromisnými postojmi, ktoré sú v priamom rozpore s tými Čojeho, vďaka čomu z t...
01:20:41
  
22.07.2020

Kristína Tormová: Názov tejto epizódy je Sójový suk

Kristína Tormová, rodená Farkašová, je herečka a spisovateľka, ktorej svet sa za posledné roky točí najmä okolo jej troch detí. To jej však nebránilo v tom, aby sa stala „mamou” značky vtipného oblečenia Koláčová a v podstate aj regulérnou instagramovou influencerkou, ktorá vám síce nedá veľa zaruče...
01:17:34
  
15.07.2020

Michal Ščevlík: Za mesiac na naše burgre minieme dve a pol kravy

Michal Ščevlík založil Roxor Burger & Beer a behom pár mesiacov z neho urobil jeden z najkultovejších bratislavských podnikov. Roxor sa stal mimoriadne obľúbený medzi scestovanými domácimi, ktorí mali zrazu v Bratislave burger porovnateľný s tými najlepšími, ktoré ochutnali vo svete. Ale ocenila...
01:11:45
  
29.04.2020

Sajfa: Vydržal by som skôr bez sexu než bez jedla

V tohtotýždňovej nabitej epizóde sa foodblogger Čoje porozprával so Sajfom. A ak ste si práve pomysleli, že vás čaká iba nejaká „celebritná” časť, v ktorej bude gastronómia hrať druhé husle, pomyslite si presný opak. Vysvitlo, že Sajfa má toho o jedle čo povedať celkom dosť, iba sa ho pred Čojenkom...
01:07:36
  
15.04.2020

Būcheck: Dvaja vydáme za dve hodiny toľko jedla, čo reštaurácia s čašníkmi

Hosťami foodblogera Čojeho v najnovšej časti jeho Podgastu sú Būcheck. Slovenský pár pôvodom zo Šale už niekoľko rokov prevádzkuje najobľúbenejší streetfood v Brne. Ľudia ich milujú, no čo je ešte dôležitejšie, jedlu sa naozaj rozumejú. Nielen fantastickému mäsu na všetky možné spôsoby, al...
01:00:46
  
08.04.2020

Tomáš Šajgal: Ku znalosti vín sa treba v prvom rade prepiť

Hovorí sa, že súčasná koronakríza a dobrovoľná izolácia z nás nakoniec urobí buď fantastických kuchárov alebo totálnych alkoholikov. Podgast sa zvyčajne snaží prispievať k tomu prvému... ale tento týždeň bude výnimkou. Hosťom najnovšej časti je jeden z najznámejších slovenských someliérov Tomáš Šajg...
01:11:30
  
01.04.2020

Yaksha: Prvé phočka sme si varili doma s kamošmi

Michal „Yaksha” Novotný je šéfom dnes už kultového labelu Fuck Them, vďaka ktorému dnes poznáš Gleba, Haha Crew, ale aj neslávne známeho newyorského rappera Tekashiho 6ix9ine. V Podgaste sme však zistili, že ani jeho vzťah k jedlu nie je úplne bezvýznamný.
00:58:52
  
04.03.2020

Mäso od Romana: Mám svetlo, pod ktorým mäso vyzerá lepšie

Ako každú stredu, opäť je tu nová časť Podgastu o jedle a iných dobrotách. Hosťom aktuálnej časti je popredný slovenský mäsológ a remeselný mäsiar Roman Kóňa. Jeho stejky sú najlepšie v Bratislave, no on vám rád vysvetlí, prečo je v podstate takmer vegán.
00:54:13
  
19.02.2020

Samir z Iasai: Polievky sú najťažšia vec z celej reštaurácie

Tento týždeň Čoje vo svojom Podgaste vyspovedal sous chefa jedného z najlepších bratislavských podnikov Iasai Samira al Zafariho. Má palestínske korene a pôvodne sa nemal stať známym kuchárom. Vyštudoval stomatológiu, dokonca pracoval ako zubný chirurg. Chodieval domov z čoraz frustrujúcejšej práce...
01:02:16
  
22.01.2020

Demotivácia: Bryndzové halušky do Bratislavy nepatria

Foodbloger Čoje v prvej časti Podgastu hostil jedného z najznámejších influencerov na Slovensku, ktorého preslávil jeho drsný humor a o ktorom takmer nikto nič nevie. Pozvanie prijal Demotivácia.
00:02:08
  
03.01.2020

Podgast trailer

Podgast je podcast, ktorý pre Refresher tvorí foodblogger Čoje. Volá si doňho zaujímavých hostí, s ktorými začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Vychádza každú stredu.
×
Náš web používa cookies, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie a skvalitňovanie jeho služieb, bez osobnej identifikácie jednotlivých používateľov. Pri používaní nášho webu však môžu naši partneri využívať cookies, ktoré sú personalizované, ale iba v prípade ak ste im už takýto súhlas udelili. Chcem vedieť viac.
OK