Podgast by Čoje

Podgast by Čoje

Dá sa hodinu baviť o jedle? Áno, keď sa pýta foodbloger Čoje a odpovedá zaujímavý hosť. Dá sa hodinu počúvať o jedle? Áno, ale pre istotu majte poruke dačo pod zub. Každú druhú stredu v spolupráci s Refresherom.

Podcast Podgast by Čoje je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.

Zoznam epizód (78 epizód)

01:07:56
  
03.11.2021

Samo Trnka: Kokaín je drahší ako treska v majonéze

Samo Trnka je komik, herec a moderátor, ktorého Slovensko pozná zo stand-upu Pančlajn, televíznej šou Dobré vedieť alebo seriálu Pán Profesor. Hosťom Podastu je pravdaže aj pre svoj pozitívny vzťah k dobrému jedlu. Samo však má čo povedať nielen k tomu, ako jesť veľa a dobre, ale aj ako to s jedlom...
01:05:16
  
27.10.2021

Daniel Karas: Kimči je také super, že sa z neho oplatí posrať

Daniel Karas je šéfkuchár, ktorý je bratislavským insiderom známy od pôsobenia v sídliskovej reštaurácii La Vita v Ružinove. Od talianskej kuchyne sa momentálne presunul k fermentovaniu. Založil si značku Rodkva Ferments, ktorá patrí medzi to najlepšie, čo z oblasti fermentovaných potravín môžete oc...
01:11:10
  
25.08.2021

Food Tips Košice: Zo Slovenskej gastronómie sa vytratil vzťah jedla s ohňom

Dragan Stojakovič je Čojeho služobne starší foodblogerský kolega, ktorého poznáte pod menom Food Tips Košice. A ako ste určite uhádli, na svojich sociálnych sieťach prináša tipy na jedlo v Košiciach. Okrem toho cestuje, v poslednom čase aj veľa griluje, je veľkým nadšencom pre gin tonic, neoficiálny...
01:04:37
  
14.04.2021

Mykola Nevrev: Kváskový chlieb ti pomôže schudnúť, ale je v tom háčik

Mykola Nevrev je marketér, fotograf a bloger, v poslednom čase najmä nadšenec, odborník a agilný instagramer venujúci sa kváskovaniu a pečeniu chleba a v blízkej budúcnosti konečne už aj majiteľ pekárne. O pečení rozpráva s veľkým zanietením a nezostáva iba pri tom, pravidelne robí kurzy, na ktorých...
×
Náš web používa cookies, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie a skvalitňovanie jeho služieb, bez osobnej identifikácie jednotlivých používateľov. Pri používaní nášho webu však môžu naši partneri využívať cookies, ktoré sú personalizované, ale iba v prípade ak ste im už takýto súhlas udelili. Chcem vedieť viac.