Mišo z pizzerie Oggi: V lístku ich nemáme, no na požiadanie urobíme aj cesnakové okraje
Mišo Ščevlík už bol hosťom Podgastu, keď prišiel porozprávať o bratislavskej burgrovej legende Roxor. Teraz sa do Podgastu vrátil porozprávať v prvom rade o podniku Oggi, v ktorom sa podľa Čojeho pečie najlepšia pizza v Bratislave a nedávno v ňom začali robiť aj fantastické domáce cestoviny.
Podcast Podgast by Čoje je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.