
Katarína Nádaská: Tradičnejšia bratislavská vianočná polievka než kapustnica je…
V prvej časti Podgastu s etnologičkou Katarínou Nádaskou prebral Čoje tradičné jedlá Slovenska. V druhej, ktorú nahrali naživo tesne pred Vianocami v Starej Tržnici, sa viac zamerali na bratislavskú kuchyňu. Čo mala spoločné so Slovenskou a v čom bola naopak úplne unikátna?
Podcast Podgast by Čoje je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.