Chef Tomek: V Londýne som najradšej chodil jesť do Dalstonu na trhoviská afrických imigrantov
Chef Tomek je najprehliadanejší šéfkuchár v Bratislave. Varí v podniku Mäso od Romana, kde ho trochu zatieňuje silná osobnosť majiteľa a hlavného grilmajstra. Znalci bratislavskej gastronómie však Tomášove legendárne tanierové jedlá poznajú a milujú a nielen oni si teraz k nim môžu vypočuť aj osobný výklad v Podgaste.
Podcast Podgast by Čoje je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.