PEKLO V PAPULI

PEKLO V PAPULI

Autor: zapo
Žiadne nebíčko v papuľke... Tento podcast budete žrať! Robo a Tono sú kuchári, ktorí si do podcastu volajú kuchárov, čašníkov, barmanov a majiteľov reštaurácií.

Podcast PEKLO V PAPULI je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.

Zoznam epizód (136 epizód)

55:04
  
pred 5 dňami

Narovnávač na knedlíky a ohýbač na rohlíky - E135 #holubkovelasagne

Robil som degustačku pre 9 ľudí u seba doma a bolo to veľmi náročné. Pri výrobe bagiet pracuje 1 000 ľudí a robili sme aj slovenskú bagetu s bryndzou. Zo šéfkuchára som sa stal vývojár bagiet. Mal som na starosti 35 kuchárov. NEXT: KTORÝ TANK CÚVA Z BOJA? VRAJ FRANCÚZSKY  https://open.spotify.com/ep...
41:50
  
10.06.2024

Ako v gastre nevyhorieť? - E134 #burnout

Cestovali 6 hodín, aby si dali Tonkovu degustačku. Kamoš si po 6 pivách vytiahol z mrazničky namiesto "mroža", kuracie pečienky a tie začal lízať. Pred vyhorením sme odrábali 40 hodinové cateringy. So životosprávou z gastra svoje telo neoj*beš.Najlepšie sú barmanky s 15 metrovými nechtami. Pri hodno...
53:11
  
03.06.2024

Francúzske zemiaky s knedľou - E133 #michelinchef

Ľudia sú zvyknutí, že majú po celý rok v obchode všetky suroviny. My sme nemohli používať paradajky mimo sezóny. Náš husár vyrába husacie klobásy a krvavničky. Keď som prišiel do paríža, myslel som si, že som sa za rok naučil variť. Z juhu Francúzska som sa do Paríža, do michelinovskej reštaurácie d...
33:59
  
27.05.2024

Reštaurácia = biznis - E132 #colette

Mali sme suroviny z farmy, ktorá vyzerala ako z black-metalového klipu. Ja som prišiel pracovať do reštiky v Bratislave a mali tam borovičku v chladničke. Na konci dňa je reštaurácia biznis ako každý iný. Najväčší extrém bol, keď som si schválne nech...
46:44
  
20.05.2024

Jeseter a jedlá hlina - E131 #degustacka

Keď ti z trička trčí pupok, je to cool. Shaolin Tóno spadol zo schodov. Jeseter vyzerá ako krížený krokodíl. Poza školu som šiel asi iba 2x. NEXT? CHYTĽAVÉ MEXIKO  https://open.spotify.com/episode/3Iy18abwcvc2Vyac4aVazU?si=78062180806c42ad  Podcasty ...
27:27
  
13.05.2024

Hráškové guacamole - E130 #menucka

Ja som pred prácou v kuchyni robila športového manažéra a nikdy som nerobila v podniku, kde sa robili hnusačiny. Mal som trojku zo správania preto, lebo som spolužiakom nalieval Chivas Regal.V eat & meet som denne pripravoval 4500 menúčok a tiež ...
29:06
  
05.05.2024

Klebety z homára a strieborný papier - E129 #fightzkuchyne

V sobotu sa pobijem a v pondelok som v robote. Ja nemusím ísť do sprchy, veď ja som sa nespotil.Pýtali sa ma, či si chcem odvariť vlastnú svadbu... Po nášho kuchára si došla polícia a skončil v base. NEXT? Kráľ mikáda / Juraj Stopka  https://open.spo...
37:51
  
29.04.2024

Červené s colou - E128 #sommelier

Keď degustuješ vína, nie si po čase opitý, ale fyzicky unavený. Kolegu vo vinici v Chile oflusala lama.Čapni nám 2-litrovku burčiaku a my to vypijeme v autobuse. Ja v tom víne cítim zrazenú mačku na ulici. Daj si víno s kofolou, pridá to tomu taký by...
38:34
  
23.04.2024

Pizza v tvare hocičobežníka - E127 #pizzachef

Tóno má v kuchyni v apríli 42 stupňov celzia. V rondóne za 15 eur som za 15 minút schudol 7 kíl. Next? NOVÁ DOBA, HOST VYHAZUJE VRCHNÍHO!  https://open.spotify.com/episode/2WWbsjMHTYW3nRdgCcJDoE?si=qOIzwvKHT16gzf7V0y4Apw  Ak máte doma knihy, ktoré by...
40:21
  
15.04.2024

Čašník intelektuál - E126 #waiter

Na prvú 14-ku sa nakúruješ a druhú vydržíš.
Ako čašníka ťa berú ako takú muchu, ktorá lieta po prevádzke a čašníci majú veľké uši.
Ja vždycky dobre rozprávam o svojej práci hlavne, keď mám voľno a tiež sa mi v nedeľu robí super.
Počas covidu, keď bol...
23:46
  
08.04.2024

Chleba vo vajci s džemom - E125 #vegeta

Už si si niekedy varil špagety vo vegetovej vode?
Vegánskej Rame by som sa ja radšej vyhol. Ruské vajco bez chleba sa dá jesť iba vtedy, keď máš veľa šunky k tomu.
Žihľavová polievka ako predjedlo. NEXT? Aký je dokonalý darček pre ženu?  https://open...
37:11
  
01.04.2024

Hovädzie líčka medium - E124 #ponton

Namiesto rýb z Dunaja lovíme drevá. Mali sme požiadavku, že všetko jedlo má byť biele.
Vietnamci majú omáčky v 5-litrových bandaskách. Tono pracoval so spievajúcim someliérom, ktorý bol v superstar.
Raz sme dostali objednávku na pizzu bez cesta. NEXT...
56:37
  
25.03.2024

Tatarák s kečupom - E123 #rozokkazii

Roberto robil catering pre pani prezidentku.
Máme kuchyňu v strede reštaurácie. Ak dáš hygienikovi počas kontroly najesť, tak je spokojný.
Ja som hosť, ktorý keď je niečo na jedle zle, tak to povie.  Stavbarina mi vo veľa ohľadoch pripomína varenie. ...
33:22
  
18.03.2024

Bravčové krídielká - E122 #obsluhavkroksoch

V lekárovciach som sa po trojitých rumoch šiel bicyklovať po dedine.
Vo fritéze najprv skončila štrúdľa a potom losos. Kolega za jeden deň v kuchyni zabil 36 myší.
Počas zmeny mi pomocná kuchárka utiekla. Kolega pol hodiny krájal hrubú múku, aby z ne...
26:28
  
11.03.2024

Ako chutí medvedia masť - E121 #cesnakováčokoláda

Mali sme čas 5 a pol hodiny na prípravu 120 porcií, trojchodového menu. Ukrajinec mi vycedil vývar do umývadla a nechal mi tam iba kosť.
Svojich podriadených bijem šiltovkou. Zamestnanec sa zabuchol v mraziacom boxe a keď sme ho našli, tak mal modré ...
23:55
  
04.03.2024

A teraz nebudú mať kuchárky v kantínach čo jesť! - E120 #munch

Táhni zpátky do Brna!
;D Len v Bratislave sa k nám pripojilo už 100 podnikov. Roberto si zahral v seriáli. NEXT? NOMA A ALCHYMISTA /Kodaň  https://open.spotify.com/episode/0CtGdMS5z908kGDjqgIzuC?si=661f58e8f30e4b8a  Príď na predvolebný guláš, ktorý v...
36:27
  
26.02.2024

Ko*otlíkový guláš - E119 #vietnamskabageta

Cheatday si môžeš dopriať viac krát za týždeň. Nedáme si tekutý kabátik? NEXT? STROM ŽIVOTA, ALKOHOL A PERLY V BAHRAJNE  https://open.spotify.com/episode/396fWL5brdQ7ixuYPMbpbS?si=9EV-s7vaQJuAxPglTK6mAQ  Podcasty z produkcie ZAPO ti tento týždeň prin...
37:27
  
20.02.2024

Údený losos z mrkvy - E118 #vegan

Do chodidiel sa dá pribrať. Mal som waflu v tvare penisu. NEXT? Kry sa, zlato, bombardujú nás!  https://open.spotify.com/episode/4QW1YOoSGHRWnIy4WE9vhD?si=s1Fb6wozRFuiAaSPVsUUnQ  Tento týždeň ti podcasty ZAPO prináša SAMSUNG Galaxy S 24 Ultra  https:...
33:39
  
12.02.2024

Cappuccino bez mlieka - E117 #gastro

Ľudia v gastre robia často robotu, na ktorú nemajú a nikto nechce pracovať s nas*atým kolegom.Počas sviatkov doješ šalát a zrazu si v robote. NEXT? JAR V BARCELONE – Rozšafní sme zháňali... helikoptéru  https://open.spotify.com/episode/3YNZxcje6jc6TR...
39:06
  
05.02.2024

Je cibetková káva podvod? - E116 #coffeehunter

Obísť jednu kávovú farmu v Brazílii trvalo autom 4,5 hodiny. Káva je vlastne ovocie...
"Vyrábame kávu, ktorá prispieva na charitu." Za jeden deň dokázali pretriediť 8 ton kávovývch čerešní. NEXT? BIZNIS ZALOŽENÝ NA KOZÁCH  https://open.spotify.com/ep...
38:38
  
29.01.2024

Klobásy vedľa šľahačky feat. @zdenkokramarcik - E115 #rimskapizza

Mana je vytuningovaná slovenská Philadelphia. Nezamestnaný Roberto a hranatá rímska pizza.
Však ty sedíš, keď klepeš rezne. NEXT? JESEŇ V OSLE – Sépiový maniak  https://open.spotify.com/episode/5sAvJRdHIIpqPCVP8yyd0D?si=0c2739f91bf14d15  Podcasty z p...
01:02:56
  
15.01.2024

Babkine kimchi feat. JUNIOR - E113 #cibulovamarmelada

Som doma pod gastropapučou. Zistil som, že tráva sa dá aj jesť, nemusí sa iba fajčiť. Petr Novotný je ako MacGyver, z čohokoľvek urobí chutnú pomazánku. Kuchárske ego je viac ako obyčajné ego. Som predseda klubu proti leču. Lečo je slovenský ratatoui...
36:50
  
08.01.2024

Mister Kukurica - E112 #majonezovysalat

Zemiaky s Teryiaki omáčkou a kimchi k tomu. Kolega si vzal v práci voľno a išiel predávať kapre. Na chudnutie je najlepší majonézák, 3x denne, koľko vládzeš. NEXT? Môžem si dať dobrú večeru, veď som si zacvičil  https://open.spotify.com/episode/2rmZm...
24:40
  
18.12.2023

Prispinkoval som prsty študentovi - E111 #michelin

Na Faerských Ostrovoch robili víno z reďkovky. V reštaurácii máme  brigádnika, ktorý vyzerá ako Ratatouille. NEXT? V AZERBAJDŽANE BEZ WHATSAPPU NIČ NEVYRIEŠIŠ  https://open.spotify.com/episode/26hFtbm34oAr7ZeBRLE5WJ?si=x7W8IqBBQ6u76oXbKw7Sxg  Užime s...
Táto webová stránka používa súbory cookies, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie a skvalitňovanie webovej stránky. Ďalšie informácie o tom, ako používame súbory cookies, nájdete tu.
Bližšie informácie o spracúvaní osobných údajov ako aj o súboroch cookies nájdete tu.

Technické cookies

Vždy aktívne cookies sú nevyhnutne potrebné na základné fungovanie. Bez týchto súborov by sme nemohli poskytovať služby, ktoré umožňujú tejto stránke fungovať.

Funkčné cookies

Funkčné cookies vylepšujú fungovanie webových stránok, nakoľko si môžu pamätať napríklad informácie ako používateľské meno, jazyk alebo preferovanú polohu. Vďaka zapamätaniu si Vašich volieb môže stránka poskytovať vylepšené a osobnejšie služby.

Analytické cookies

Tieto cookies zhromažďujú anonymné informácie o tom, ako používatelia využívajú webové stránky. Z týchto dát sa dozvieme, ako používatelia reagujú na stránku poskytnutím informácií o tom, aké oblasti navštívili, aký čas na našej stránke strávili, a či sa pri tom vyskytli nejaké problémy, napríklad chybové hlásenia, čo nám pomáha vylepšovať webovú stránku.

Marketingové cookies

Marketingové cookies pomáhajú sledovať Vaše online návštevy a aktivitu na našich webových stránkach. Uvedené pomáha poskytovať a zobrazovať Vám relevantnejšie reklamy alebo obmedzujú počet zobrazení reklamy. Tieto súbory cookie môžu zdieľať tieto informácie s inými organizáciami alebo inzerentmi. Ide o trvalé súbory cookie a takmer vždy pochádzajú od tretích strán.