
NETREBA BYŤ VŽDY HOVADO (ft. Peter Wetzler)
Ako vyzerá hodnotenie našich slovenských gastro škôl? Keď pcháme do detí spracované mäso, nemôžme sa diviť, že tu máme silné generácie civilizačných ochorení. Treba motivovať ľudí, aby si kupovali čerstvú zeleninu aj napriek tomu, že ceny idú hore, občas menej je viac.Gastro učiteľ už v aktuálnej epizóde. Kupovať si kvalitné potraviny je u nás už luxus. Slovenský výrobok, vyrobený na Slovensku atď., ale suroviny neboli ani jedna zo Slovenska. Rudove hodnotenie mliečnych čokolád – žiadnu a nikdy!
See omnystudio.com/listener for privacy information.
Podcast ŽRÚTI je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.