
90-KY S PEKLOM V PAPULI
Mäso krájané s Valaškou? Čo sa v mladosti naučíš, to v Robovom veku, akoby si našiel. Ja som prvý demi-glace staval v ‘94, keď ešte Rudo bol sám demi-glace. Aké boli kuchárske postupy v 90-tych rokoch a z čoho sa skladala misa Labužník? Došlo ti morčacie mäso? Sklepeš kura s morkou dokopy — takto začínal fine dining na Slovensku. Slovenské Bun bo nam bo - pól ryža pól hranolky. Koľko rokov praxe v gastre sa stretlo v aktuálnej epizóde? Žrúti a Peklo v nadupanom dieli.
See omnystudio.com/listener for privacy information.
Podcast ŽRÚTI je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.