
JUHOAMERICKÝ LUČENEC (ft. Lukáš Hauser)
Vyfrézoval som na michelinskej terase „p…“. Prečo Rudo pratal mŕtve myši z kuchyne? Najviac, čo môžeš v živote dokázať, je, aby si bol ty sám spokojný, mať menšie ciele a robiť naozaj dobré jedlo pre ľudí. Najväčšia odmena pre kuchára je, keď ten tanier doslova vylížeš! Ako vyzerala škola francúzskej kuchyne? Prečo si sa rozhodol odísť zo super podmienok vo Švajčiarsku do Lučenca? Tvrdá práca a prax Lukáša prenesená do konceptu reštaurácie Origin.
See omnystudio.com/listener for privacy information.
Podcast ŽRÚTI je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.