2. Celozrnné obilniny
Dôležitý vplyv celozrnných obilnín pre človeka sa zistil už v 19. storočí. Ľudia umierali, pretože začali na miesto celozrnnej ryže konzumovať bielu. Dnes už vieme aké sú pre nás celozrnné výrobky dôležité. Poučili sme ale z chyby, ktorej sa dopustili naši predkovia? Práve v dnešnej epizóde sa ponoríme do tejto témy hlbšie a povieme si o skutočných prínosoch, ktoré nám konzumácia celozrnných obilnín ponúka.
Podcast Zdravý zo stravy je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.