
01:03:00
Podcast: VisitChef Podcast
Ľuboš Rácz: Byť barmanom nie je disciplína, barmanstvo je treba žiť
28.03.2021
„Mladí ľudia si kvalitný alkohol doprajú iba niekedy. Do kokteilových barov chodí oveľa viacej žien, než mužov. Najdôležitejší je prístup k práci barmana a prístup k hosťovi“ hovorí Ľuboš Rácz, majiteľ a barman Záhir Café v Nitre, v rozhovore pre VisitChefTV. Líbí se Vám tento díl? Napište nám o tom!
Podcast VisitChef Podcast je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.
Autor: Ján Chovanec
Kategórie: Umenie, Jedlo, Zdravie a kondícia, Alternatívna medicína, Vzdelávanie, Ako na to