50:29
Podcast: Vedátorský podcast
Vedátorský podcast 262 – Črevný mikrobióm
pred 5 dňami
Blíži sa čas kapustníc, čas segedínov trvá celý rok. Kyslá kapusta je u nás tradičná, čoraz bežnejšiu sú aj ďalšie fermentované potraviny ako kimchi, kombutcha či jogurty. Majú reálny vplyv na to, čo sa nám deje v črevách? Čo sa tam vlastne deje? A ako sa o črevný mikrovesmír starať čo najlepšie? Diskutujú Jozef, Samuel a Martin Haranta.Máme novú knihu – Rozhovory o vesmírehttps://www.martinus.sk/2901887-rozhovory-o-vesmire/knihaPodcastové hrnčeky a ponožky nájdete na stránke
https://vedator.space/vedastore/Vedátora môžete podporiť cez stránku Patreonhttps://www.patreon.com/Vedator_sk
Všetko ostatné nájdete tuhttps://linktr.ee/vedatorskVedátorský newsletterhttp://eepurl.com/gIm1y5
Podcast Vedátorský podcast je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.
Autor: vedatorskypodcast
Kategórie: Vzdelávanie, Veda