20:21
Podcast: TREND.sk
Palmový olej často nahrádza v čokoláde základné suroviny ako orechy. Závadný však nie je
29.09.2021
Čokoláda za 1,50 je na Slovensku radená do strednej cenovej kategórie a mnohí ju považujú za kvalitnejšiu. Veľa sa od jej chuti očakávať nedá. Spoluzakladateľ značky ZAX, ktorá sa venuje výrobe remeselnej čokolády hovorí, že napriek všetkým predsudkom komerčné čokolády jesť musí. Konkurenciu poznať treba. V rozhovore vysvetľuje princípy výroby čokolády ako aj rozdiely medzi slovenským a maďarským zákazníkom.
Podcast TREND.sk je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.
Autor: TREND.sk
Kategórie: Spravodajstvo a publicistika