It’s carnival, time to kill a pig

23.01.2019
Wintertime is carnival time, and in Slovak villages, it’s also time to gather your family and prepare your cauldrons for zabijacka. Naomi Huzovicova explains what that means in this week’s episode of our Spectacular Slovakia podcast. Slovaks really do use the whole animal, and Naomi believes it is a sign of respect as nothing is wasted of the life that has been given. Listen to the podcast to hear how it’s done.

Podcast Spectacular Slovakia je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.

×
Náš web používa cookies, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie a skvalitňovanie jeho služieb, bez osobnej identifikácie jednotlivých používateľov. Pri používaní nášho webu však môžu naši partneri využívať cookies, ktoré sú personalizované, ale iba v prípade ak ste im už takýto súhlas udelili. Chcem vedieť viac.
OK