
#2 - Chleba | Jaroslav Kozdělka & Eska
Tajemství chleba z Esky!
Co dělá chleba z Esky tak výjimečným, voňavým a neskutečně křupavým? Hostem druhé epizody rohlicastu je šéfpekař Jaroslav Kozdělka, který prozradí, jak vzniká chleba, který miluje nejen celá Praha, ale už i celé Česko. Dozvíte se, proč je každý bochník unikátní, jak důležité je správné kynutí a proč v Esce nedají dopustit na tradiční postupy.
Podcast rohlicast je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.