
Lukáš Krpál: Gastronómia bude drahšia a musí byť drahšia
V najnovšej epizóde podcastu Roast Different vítame človeka, ktorý podniká už 17 rokov a posledné tri roky dýcha výlučne pre kávu, zakladateľa Dot Coffee Roastery, Lukáša Krpala.
Hovoríme o jeho začiatkoch, keď ešte nemal skúsenosti s kávou, a o ceste, ktorá z neho spravila rešpektovaného pražiara. Diskutujeme o tom, prečo sa rozhodol vstúpiť do gastra práve počas krízy, čo znamená budovať značku v neistých časoch a prečo je v Česku a na Slovensku stále viac konkurencie než spolupráce.
Dostaneme sa aj k podnikateľským pádom a plánom do budúcnosti a nechýbajú ani úprimné odpovede na rýchle otázky „buď alebo“.
-
☕ Milujeme kávu, píšeme o nej a nahrávame podcasty! Sleduj nás na Instagrame 👉 @roast.different
-
🎥 Podcast aj s videom? Pozri si ho exkluzívne 7 dní v predstihu a ZDARMA na JOJPLAY 👉 www.play.joj.sk
-
📖 Chceš nás podporiť? Predplať si printový magazín Roast Different s balíčkom skvelej kávy! 👉 www.roastdifferent.com
Podcast Roast Different je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.