#62_ZBO: Variť, dusiť, piecť alebo grilovať? Vyberte si zdravie!
„Jesť, to je nevyhnutnosť, ale správne jesť, to je umenie.“ (François de La Rochefoucauld)
Úspech zdravého stravovania (sa) je podmienený nielen tým, aké potraviny si človek naloží na tanier, ale aj spôsobom, akým sú pripravené. Zatiaľ čo pečenie patrí medzi najstaršie tepelné prípravy jedla, dusenie zase medzi najzdravšie metódy varenia.
Vyprážaný rezeň so šalátom, národné jedlo Slovákov (?)
Podcast Potraviny KRAJ je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.