#94_ZBO: Sviatoční aj celoroční kuchári, toto ste o koreninách vedeli?!
Sviatoční aj celoroční kuchári, toto ste o koreninách vedeli?!
„Soli, korenia a žartu iba po troche treba,“ hovorí jedno z mnohých slovenských prísloví, nad ktorými sa oplatí zamyslieť. Každá dobrá gazdiná, muža v kuchyni nevynímajúc, však vie, že viac ako jedlo navariť, je umenie ho dochutiť. A na to potrebujeme dochucovadlá a KORENINY. V príslušnom podcaste nám o nich veľmi podrobne porozprával MUDr. Peter Minárik.
Podcast Potraviny KRAJ je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.