#25_ZBO: Mám celiakiu alebo alergiu na múku?
Mám celiakiu alebo alergiu na múku?
Cesta múky do našej kuchyne je veľmi dlhá. Najčastejšie používame hladkú, polohrubú, hrubú alebo celozrnnú.
Keďže sme „chlebový národ“, múka predstavuje neoddeliteľnú súčasť slovenskej kuchyne. Stále častejšie sa však
dozvedáme o intolerancii na túto obilninu. Aký je však rozdiel medzi alergiou na múku a celiakiou?
Podcast Potraviny KRAJ je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.