Jakub Bíro z Chez Balzac: Za komunistov nebolo slovenské jedlo lepšie, len sa menej hovorilo o tom, čo obsahuje
Jakub Bíro je mladý šéfkuchár, ktorý momentálne vedie novovzniknutú reštauráciu v pôvodne francúzskej pekárni a kaviarni Chez Balzac. Predtým ste mohli jeho výtvory kombinujúce tradíciu s inováciami a kreativitou obdivovať v Klube Lúčnica a ešte skôr v podniku DYAD, ale aj v gruzínskej reštaurácie Nobile. O jeho ceste z východu na západ - a kde vlastne skončí - sa porozprávame v Podgaste, ktorý ste si práve pustili.
Podcast Podgast by Čoje je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.