Michal Konrád: Začínal som v mafiánskej pizzérii, pri kuchyni nám vybuchla nastražená bomba

01.07.2020

Michal Konrád bol šéfkuchárom najlepšej reštaurácie na Slovensku Fou Zoo a potom odišiel a vymyslel si s dvomi kamarátmi streetfoodový koncept Bao Brothers. To, že na svoje finediningové skilly nezabudol pochopíte, keď ochutnáte jeho nenormálne bao žemličky plnené bôčikom, kórejským hovädzím s fermenovanými tekvicami hokkaido a ďalšími neuveriteľnými ingredienciami. O tom, či je ľahšie kŕmiť Slovákov finediningom alebo streetfoodom a o množstve ďalších vecí, sa najnovšie porozprával aj s Čojem v Podgaste.

Podcast Podgast by Čoje je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.

Kategórie:Jedlo
×
Náš web používa cookies, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie a skvalitňovanie jeho služieb, bez osobnej identifikácie jednotlivých používateľov. Pri používaní nášho webu však môžu naši partneri využívať cookies, ktoré sú personalizované, ale iba v prípade ak ste im už takýto súhlas udelili. Chcem vedieť viac.
OK