Patrik Potočár z Quinsboro: V New Yorku som sa zoznámil s pánom, ktorý mi posunul supertajný recept na burgrové pečivo
Keď sa povie burgrová revolúcia, pravdepodobne si predstavíme skôr dačo remeselné a kulinárske. V Bratislave sa o poslednú burgrovú revolúciu ale postaral podnik, ktorý je nefalšovaný fast food a burgre sa v ňom vyrábajú viac automaticky než remeselne. Burgre z Quinsboro napriek tomu patria medzi najlepšie nielen v Bratislave, ale celej strednej Európe. Hosťom Podgastu je Patrik Potočár, majiteľ Quinsboro, ktorého poznajú všetci zákazníci vďaka tomu, že vo svojom podniku takmer vždy aj obsluhuje.
Podcast Podgast by Čoje je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.