DejvTheChef: V Kambodži som zažil jedno z najlepších jedál života, vykľuli sa z toho rybie vnútornosti
David Géczy aka Dejv the Chef je instagramový foodblogger, ktorý sa venuje hlavne vareniu inšpiratívnych receptov. Popri tom dokáže aj poradiť dobré miesta na stravovanie sa nielen v Bratislave, ale aj v iných mestách v Európe a miestach na Slovensku, ktoré často navštevuje. O self-made varení, kde na to berie inšpiráciu a hlavne čas, porozprával aj v Podgaste.
Podcast Podgast by Čoje je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.