Výčapník Martin Repaský: Pivo viem načapovať tak, že sa dá párovať so šalátmi či dezertami
Martin Repaský je oproti bežným majiteľom podnikov zaujímavý v tom, že je zároveň výčapník, dokonca držiteľ titulu Master Bartender za najlepšieho výčapníka plzeňského ležiaku. Tým pádom je povolaný na to, aby vysvetlil, prečo je okolo čapovania tohto piva toľko vedy a kumštu.
Podcast Podgast by Čoje je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.