Daniel Karas: Kimči je také super, že sa z neho oplatí posrať
Daniel Karas je šéfkuchár, ktorý je bratislavským insiderom známy od pôsobenia v sídliskovej reštaurácii La Vita v Ružinove. Od talianskej kuchyne sa momentálne presunul k fermentovaniu. Založil si značku Rodkva Ferments, ktorá patrí medzi to najlepšie, čo z oblasti fermentovaných potravín môžete ochutnať. A najnovšie aj streetfoodový stánok Bechu, v ktorom zo svojich fermentovaných výrobkov varí opäť zas aj fantastické jedlá.
Podcast Podgast by Čoje je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.