Jozef Breza z Gašperovho Mlyna: Prekvapili ma bryndzové halušky s kockami zemiakov, no zistil som, že sa to tak dakde robí
Jozef Breza je šéfkuchárom reštaurácie Gašperov Mlyn v malebnej podtatranskej dedinke Batizovce. Ďaleko od Bratislavy varí jedlá a chute, ktoré sú podľa Čojeho subjektívneho názoru vrcholom toho, čo sa komu kedy na Slovensku podarilo. Vypočujte si rozhovor s ním a zistite, či vás inšpiruje vyskúšať jeho kulinárske umenie tiež.
Podcast Podgast by Čoje je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.