Peter Janičina: V Roxore sme svojho času fermentovali úplne všetko, okrem mäsa a ľudí

18.03.2020
Peter Janičina je pamätník všetkého dobrého, čo sa po gastronomickej stránke udialo v Bratislave za posledných 7 rokov. Zakladal bistro U Kubistu, jeden z prvých podnikov, ktoré zmenili Bratislavu z nudného mesta s nudným jedlom na malý gastronomický zázrak. Neskôr pôsobil v Roxore, dnes rozbieha Shpaizu. Chef Peter Janičina ale nie je expert iba na lokálnu gastronómiu. Je chodiacou encyklopédiou fermentovania a má kopec zaujímavých názorov na to, ako by mali fungovať reštaurácie a podniky.

Podcast Podgast by Čoje je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.

Kategórie:Jedlo
×
Náš web používa cookies, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie a skvalitňovanie jeho služieb, bez osobnej identifikácie jednotlivých používateľov. Pri používaní nášho webu však môžu naši partneri využívať cookies, ktoré sú personalizované, ale iba v prípade ak ste im už takýto súhlas udelili. Chcem vedieť viac.
OK