Lokál Žrawetz: Genetická modifikácia potravín nemusí byť zlo, môžeme sa ňou vyhnúť chemickým postrekom
Peter Wetzler je učiteľ biológie a vedy, ktorý sa rozhodol, že Slovensko prostredníctvom svojho instagramu naučí vyhľadávať, rozoznávať, kupovať a používať kvalitné slovenské lokálne suroviny a potraviny. Odvtedy chodí po Slovensku a mapuje tradičných farmárov a chovateľov, ochutnáva ich výrobky a svoj zážitok sprostredkováva svojim followerom.
Podcast Podgast by Čoje je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.