Jaroslav Žídek: V Dubaji sme varili bryndzové halušky s espumou, no museli sme sa vrátiť ku klasike
Jaroslav Žídek je najznámejší a najoceňovanejší šéfkuchár pôsobiaci na Slovensku. Aj keď svoje skúsenosti pôvodne zbieral v Škandinávii, Británii, Španielsku či Taliansku, už takmer 20 rokov je spätý s Bratislavou, kde pôsobil v dnes už legendárnych podnikoch Camouflage, Flowers či Albrecht, a momentálne vedie už štvrtý rok reštauráciu Riverbank. V Podgaste sa rozrozprával o československej kuchyni, bryndzových haluškách v Dubaji, ale aj o vianočnom jedle.
Podcast Podgast by Čoje je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.