Lukáš Hesko: Mať dve michelinské hviezdy je ťažšie ako jednu alebo tri, samovraždy nie sú výnimka

06.05.2020

Lukáš Hesko patrí medzi najlepších slovenských šéfkuchárov. Rok pôsobil v Štokholme v dvojhviezdičkovej reštaurácii Gastrologik, ktorá bola v tom čase 21. najlepšia reštaurácia na svete. Momentálne vedie podnik Akademia v Trnave, do ktorého za jeho nápaditým a predsa jednoduchým jedlom merajú hostia cestu z celého Slovenska, ale aj spoza hraníc.

Podcast Podgast by Čoje je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.

Kategórie:Jedlo
×
Náš web používa cookies, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie a skvalitňovanie jeho služieb, bez osobnej identifikácie jednotlivých používateľov. Pri používaní nášho webu však môžu naši partneri využívať cookies, ktoré sú personalizované, ale iba v prípade ak ste im už takýto súhlas udelili. Chcem vedieť viac.
OK