Barbora z Le Miam: U nás doma pred Vianocami pečú iba babičky, slovenské koláče až tak neobľubujem
Le Miam je francúzsko-slovenská patisserie na Špitálskej ulici, ktorá si za relatívne krátky čas získala srdce Bratislavy. Tunajšie cukrárske a pekárske kreácie sú výnimočné už na prvý pohľad. Každý zákusok vyzerá ako umelecké dielo plné farieb, materiálov, či textúr. Le Miam si založil francúzsko-slovenský pár Barbora a Yoann, z ktorého nežnejšiu slovenskú polovicu vyspovedal Čoje v najnovšom Podgaste.
Podcast Podgast by Čoje je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.