Tomáš z Petržalských langošov: Langoš je živočích, mal by si ho zjesť do minúty
Tomáš Hortenský je Petržalské langoše. Aj keď jeho produkt patrí medzi najstaršie a najkonzervatívnejšie fastfoody, aké na Slovensku poznáme, okrem kečupového či smotanového si uňho môžete cez jednoduché okienko vypýtať aj jeden z pestrých a kreatívnych langošov, ktoré robieva. Dá sa o langošoch ale rozprávať celú hodinu v Podgaste?
Podcast Podgast by Čoje je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.