70. díl - Trendy v pekařství aneb mají lidé zájem o celozrnné nebo méně sladké pečivo? (host Richard Kabát)
37:12

70. díl - Trendy v pekařství aneb mají lidé zájem o celozrnné nebo méně sladké pečivo? (host Richard Kabát)

03.10.2024

Pozvaly jsme do podcastu Richarda Kabáta a vyzpovídaly jsme ho o tajemstvích pekařiny. Jak jistě víte, Kabát je pekárna, které má ve své nabídce i celozrnné a žitné pečivo nebo taky chléb, který se vyrábí přes 30 hodin!

Proč je Kabátova celozrnná houska světlá? Na co všechno je potřeba dát pozor při pečení žitného chleba? Proč si pekárna zachovává ruční výrobu a všem jsou její výhody i nevýhody?

Pobavíme se i o tom, jaké jsou trendy, zda lidé mají zájem o zdravější pečivo a zda jim pekárna vychází vstříc a pokud vydržíte až do konce, dozvíte se, jak správně skladovat chléb, aby vydržel co nejdéle - v případě Kabátova Třicátníka až týden.

A nenechte si ujít přednášku Jak si poskládat zdravý jídelníček aneb ani pečiva se nemusíte bát, kterou pro vás ve spolupráci s pekárnou Kabát chystáme, a která bude pro návštěvníky zdarma! Stačí se registrovat v našem rezervačním systému.

Podcast Podcast O výživě je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.

Táto webová stránka používa súbory cookies, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie a skvalitňovanie webovej stránky. Ďalšie informácie o tom, ako používame súbory cookies, nájdete tu.
Bližšie informácie o spracúvaní osobných údajov ako aj o súboroch cookies nájdete tu.

Technické cookies

Vždy aktívne cookies sú nevyhnutne potrebné na základné fungovanie. Bez týchto súborov by sme nemohli poskytovať služby, ktoré umožňujú tejto stránke fungovať.

Funkčné cookies

Funkčné cookies vylepšujú fungovanie webových stránok, nakoľko si môžu pamätať napríklad informácie ako používateľské meno, jazyk alebo preferovanú polohu. Vďaka zapamätaniu si Vašich volieb môže stránka poskytovať vylepšené a osobnejšie služby.

Analytické cookies

Tieto cookies zhromažďujú anonymné informácie o tom, ako používatelia využívajú webové stránky. Z týchto dát sa dozvieme, ako používatelia reagujú na stránku poskytnutím informácií o tom, aké oblasti navštívili, aký čas na našej stránke strávili, a či sa pri tom vyskytli nejaké problémy, napríklad chybové hlásenia, čo nám pomáha vylepšovať webovú stránku.

Marketingové cookies

Marketingové cookies pomáhajú sledovať Vaše online návštevy a aktivitu na našich webových stránkach. Uvedené pomáha poskytovať a zobrazovať Vám relevantnejšie reklamy alebo obmedzujú počet zobrazení reklamy. Tieto súbory cookie môžu zdieľať tieto informácie s inými organizáciami alebo inzerentmi. Ide o trvalé súbory cookie a takmer vždy pochádzajú od tretích strán.