
01:06
Podcast: Pochoutkový rok
Je v pizzerii slušné požádat o parmazán nebo pecorino navíc? Radí Ladislav Špaček
09.11.2025
Dnes se zaměříme na sýry, konkrétně strouhaný sýr italského typu, který je poměrně drahý. Setkáme se s ním především v pizzeriích. Sluší se obsluhu požádat o dodatečnou porci sýru? Radí Ladislav Špaček.
Podcast Pochoutkový rok je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.
Autor: Rádio Journal