
Ako v gastre nevyhorieť? - E134 #burnout
Cestovali 6 hodín, aby si dali Tonkovu degustačku. Kamoš si po 6 pivách vytiahol z mrazničky namiesto "mroža", kuracie pečienky a tie začal lízať. Pred vyhorením sme odrábali 40 hodinové cateringy. So životosprávou z gastra svoje telo neoj*beš.Najlepšie sú barmanky s 15 metrovými nechtami. Pri hodnotení dedinského gulášu ma chceli nabrať na vidly. NEXT: S “CESNIČKOU” ŤA NEZBALÍM? https://open.spotify.com/episode/1zvarWDXibJuvYhjBQ4Y3V?si=S68-FEPcTJW5qonWV-Eerw
Túto epizódu ti prináša SodaStream. Vymeň svoj starý výrobník sódy za nový SodaStream. A to so zľavou 25€! Viac info na sodastream.sk
Oslávte s nami 5 rokov ZAPO na Follow festivale na Donovaloch! Od 20. do 23. júna nás nájdete v areáli festivalu, v Ploomzóne https://followfestival.sk/
ZAPO podcasty môžeš počúvať aj na Youtube a nezabudni nám dať odber https://www.youtube.com/@ZAPOTV
Produkcia @peklovpapuli by ZAPO @zapoofficial https://www.zabavavpodcastoch.sk/reklama/
See omnystudio.com/listener for privacy information.
Podcast PEKLO V PAPULI je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.