
Francúzske zemiaky s knedľou - E133 #michelinchef
Ľudia sú zvyknutí, že majú po celý rok v obchode všetky suroviny. My sme nemohli používať paradajky mimo sezóny. Náš husár vyrába husacie klobásy a krvavničky. Keď som prišiel do paríža, myslel som si, že som sa za rok naučil variť. Z juhu Francúzska som sa do Paríža, do michelinovskej reštaurácie dostal kamiónom.
NEXT? TRI DECI VODKY A XANAX (FLIGHT PSL 2.0) https://open.spotify.com/episode/4aGytFUPk5C0ezWcMEHF4R?si=26168c6a8d78456a
Túto epizódu ti prináša GOTHAL https://gothal.sk/ - skvelý dovolenkový rezort pre deti aj dospelých. Rodina podcastov ZAPO odporúča GOTHAL
ZAPO podcasty môžeš počúvať aj na Youtube a nezabudni nám dať odber https://www.youtube.com/@ZAPOTV
Produkcia @peklovpapuli by ZAPO @zapoofficial https://www.zabavavpodcastoch.sk/reklama/
See omnystudio.com/listener for privacy information.
Podcast PEKLO V PAPULI je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.