
Kolachella : Vysoká móda cukrárstva, úspešný biznis z prémiového pečenia a tipy na dokonalé torty
Čo ak by koláče neboli len dezerty, ale vysoká móda? Dnešný hosť, Renáta Hečková známa ako Kolachella, nie je len cukrárka – je to umelkyňa, ktorá tvorí luxusné torty, akoby práve dorazili z parížskej cukrárne. Od blogu až po vlastný exkluzívny biznis a akadémiu – jej cesta je dôkazom, že vášeň spojená so stratégiou vedie k úspechu. V tejto epizóde odhalíme, ako vybudovala svoju značku, čo robí jej koláče haute couture sveta pečenia a naučíme sa aj pár profi trikov, vďaka ktorým budú vaše torty vyzerať ako od majstra. Výuka od Kolachelly je pre každého, kto chce povýšiť vlastné umenie pečenia.
Podcast Osobný Experiment je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.