Nikoleta Kováčová o vybudovaní Slovegán brandu, konkrétne tipy pre nových vegan kuchárov a tiež o kontroverzii, ktorá obklopuje tému bezdetnosti
#11 Nikoleta Kováčová
Známa foodblogerka a autorka populárnych kuchárskych kníh Slovegán nie je len taká obyčajná blogerka. Jej trilógia kuchárok Slovegán má pevné miesto ako bestseller medzi kuchárkami všetkých našich veľkých kníhkupectiev a skutočne neviete na Slovensku hovoriť o vegánskych receptoch, aby ste nespomenuli jej meno. Známa je aj ako Surová Dcérka, hlavne preto, že veci hovorí otvorene a bez obalu – tak trochu surovo. Vadia jej predsudky a nátlaky spoločnosti, preto sa nebojí hovoriť o témach ako je bezdetnosť či ateizmus. Ambasádorka brandu Slovegán ma svoje pracovné dni skutočne nabité a porozprávame sa nielen o tom, čo všetko si vyžaduje takýto osobný brand s celkovou produkciou aj publikáciou všetkých svojich kníh, aktívnej účasti na sociálnych sieťach a tvorbou receptov, ale dostaneme sa aj k ešte stále trochu kontroverznej téme na našom tradičnom Slovensku akou je bezdetnosť. Najprv teda nahliadneme do zákulisia tvorby jej kontentu, potom prejdeme na veľmi funkčné rady ako napríklad prečo je extra solenie kľúčom k chuti pri zelenine, alebo ako roztopiť vegánsky syr, ale ak vás prioritne zaujíma tematika ženského sveta keď ide o nátlak spoločnosti pri životných voľbách, prekliknite sa rovno niekde k 30tej minúte. Ja som si rozhovor veľmi užila, tak dúfam, že sa bude páčiť aj vám.
Podcast Osobný Experiment je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.