
32:35
Nezmysly - Ako sa do HoReCa volá, tak sa z HoReCa ozýva 1. časť
29.07.2022
HoReCa: Segment, ktorý je najrozsiahlejší a zároveň aj najideálnejší na zmyslový marketing. Ako začať? Má to zmysel robiť zmyslový marketing v HoReCa segmente? Covid zmenil dlho zaužívané tradície. Pri nastavení zmyslového marketing je nutné vychádzať z orientácie hotela, reštaurácie, kaviarne. Ako vníma veci, nastavenia druhá strana? (klient, zákazník). Zmyslový marketing pomáha aj pri komunikácii ku klientovi – digital signage. Autentickosť je veľmi dôležitá. Pomáha budovať značku. Napríklad pohľad a informácie zo zákulisia reštaurácie alebo kaviarne. S aroma marketingom treba byť opatrný pri použití v reštaurácii – Kde? Ako? Akú vôňu použiť v kaviarni?
Podcast Nezmysly - podcast o zmyslovom marketingu je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.
Autor: STORE MEDIA