
31:18
Podcast: Labákový Podcast InUPS 📚
Ako chutia vesmírne potraviny s Marvin Moncada, Ph.D. CFS.
07.03.2023
Nový diel Labákového Podcastu InUPS sme venovali Dr. Marvinovi Moncada z ďalekej Severnej Karolíny, kde pôsobí. Najprv sme si trošku posrandovali v podcaste a vyspovedali Dr. Moncada, ako sa mu páči Slovensko. Dr. Moncada je špecialista v oblasti potravinovej technológie. Jeho výskum je zameraný na optimalizáciu výrobných procesov spájaných s vývojom potravín a dokonca aj pre použitie potravín vo vesmíre. Spolu so svojím tímom sa zúčastnil súťaže NASA Deep Space Food Challenge. Aj o tomto zážitku sme sa v podcaste rozprávali Tento podcast je po anglicky :) Tento podcast vznikol s finančnou podporou projektu inUPS "Inovačné zoskupenie na podporu udržateľných potravinových systémov".
Podcast Labákový Podcast InUPS 📚 je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.
Autor: Labákový Podcast inUPS
Kategórie: Zdravie a kondícia, Výživa, Veda, Prírodné vedy