37:49
Podcast: Komu sa nelení
Kakao, jeho spracovanie a použitie v kuchyni (11.9.2021 11:05)
11.09.2021
Už dnes je známe, že kvalitné kakao môže byť veľmi užitočné pre naše zdravie. Obsahuje cenné látky, minerály a vitamíny, ktoré sú prospešné proti únave, srdcových problémoch, problémoch s obličkami a pomáha znižovať cholesterol či dokonca pomáha pri chudnutí. Ako sa však zorientovať v spleti mnohých čokoládových výrobkov, ktoré kakao obsahujú... a ako ho spracovať vo vlastnej kuchyni, aby sme vykúzlili niečo chutné a zdraviu prospešné?
hosť:
Martina Matejíčková
Moderuje:
Zuzana Ševčíková
Podcast Komu sa nelení je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.