Kofeínový protokol #6 - Prečo je káva kyslá?
Prečo je káva ovocie a prečo by sme k nej mali podľa toho pristupovať? Odkiaľ pochádza kyslosť kávy a kde jej môžeme očakávať viac? Vedeli ste, že prirodzená horkosť kávy nie je spôsobená pražením ale chlorogenovými kyselinami? Odpovede na tieto otázky dostanete v epizóde #6. Rozpráva Adrián Krišák.
Podcast Kofeínový protokol je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.