49:54
Podcast: Gastromapa Lukáše Hejlíka 111
072 Prokop coffee & croissants - Prokop Šmahel
07.05.2021
Kolik úsilí stojí upéct jeden croissant a kolik se jich dá upéct za jednu noc? Kolik másla v něm má být a proč si neobjednávat "obyčejný croissant"? Poslechněte si naši procházku s Prokopem Šmahelem.
Podcast Gastromapa Lukáše Hejlíka 111 je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.
Kategórie: Ekonomika a podnikanie