
56:37
Podcast: Fitshaker Podcast
#150 Katarína Kopunová: „Klíčky sú jednou z najvýživnejších potravín.“
07.09.2023
Klíčky obsahujú množstvo vitamínov, minerálov, enzýmov, stopových prvkov, antioxidantov, aminokyselín a chlorofylu. Vo všeobecnosti ich môžeme rozdeliť do troch kategórií: obilniny, strukoviny a zelené klíčky. Nie sú novodobým výmyslom. Ľudstvo ich pozná už stovky, ak nie tisícky rokov. Z malinkých semienok sa rodí život a práve v prvých dňoch, keď sa semienka menia na klíčky, majú neuveriteľnú silu a kopec cenných látok pre naše telo. Klíčkovanie si zamilovala aj Katka Kopúnová, ktorá je zakladateľkou Sprout me / sproutme.sk/. Robí workshopy a učí ľudí ako si kuchyňu urobiť zelenšou a sviežejšou. V rozhovore sa dozviete ako na to, čo všetko potrebujete a kde všade ich môžete využiť.
Podcast Fitshaker Podcast je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.
Autor: fitshaker.sk
Kategórie: Zdravie a kondícia