Podcast:Dobrú chuť

Buchtáreň: Chceli sme čosi naše, tak predávame buchty

12.02.2020
O sladkom sa rozprávame veľa a radi. Ale buchty, nuž tie nemusia byť nevyhnutne len sladké. Napokon, cesto a v ňom plnku nájdete takmer kdekoľvek na svete. Aj keď buchty - také tie naše - pochádzajú zrejme niekde zo stredoeurópskeho regiónu.A práve o buchtách a knedliach vo všetkých ich podobách sa dnes budeme rozprávať v novej epizóde podcastu Dobrú chuť. Hosťom je Tomáš Hakl z bratislavskej Buchtárne.

Podcast Dobrú chuť je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.

×
Náš web používa cookies, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie a skvalitňovanie jeho služieb, bez osobnej identifikácie jednotlivých používateľov. Pri používaní nášho webu však môžu naši partneri využívať cookies, ktoré sú personalizované, ale iba v prípade ak ste im už takýto súhlas udelili. Chcem vedieť viac.
OK