Podcast:Dobrú chuť

Nagy z Humbuku, Polievkárne a Otta! Na prvom mieste je vždy hosť

11.03.2020
Gastronómia má mnoho podôb. Vážené, naleštené reštaurácie s perfektnou prezentáciou a servisom, aj zapadnuté putiky, kde vám dajú niečo domácke. Môžu to byť viacchodové menu, alebo miesta, kde si vyberiete medzi pár polievkami. Seriózne reštaurácie a vinárne, ale aj rýchle bistrá a netradičné pop-up akcie, kde vás prekvapí zaujímavé víno. O jedle a pití sa dá skrátka rozmýšľať rôzne a dnes sa vydáme za takou - trochu - avantgardou. V tejto časti Dobrej chuti sa vyberieme do nitrianskej Polievkárne, za vínnymi pop-upmi Humbuk, ale aj do bratislavského bistra Otto!. Našim hosťom je človek, ktorý všetky tieto tri miesta a aktivity spája - Robert Nagy.Dobrú chuť je podcast denníka SME o jedle, jedení, gastronómie a všetkom, čo sa s jedlom spája. Moderujú Nikola Bajánová a Tomáš Prokopčák.

Podcast Dobrú chuť je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.

×
Náš web používa cookies, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie a skvalitňovanie jeho služieb, bez osobnej identifikácie jednotlivých používateľov. Pri používaní nášho webu však môžu naši partneri využívať cookies, ktoré sú personalizované, ale iba v prípade ak ste im už takýto súhlas udelili. Chcem vedieť viac.
OK