Podcast:Dobrú chuť

Slobodné vinárstvo: Nie som fabrika, také víno robiť nechcem

05.02.2020
Rozprávať sa o dobrom jedle bez dobrého vína... nuž, to takmer nemá zmysel. Môžete dávať prednosť takému alebo onakému, môžete milovať tradičné odrody či novošľachtencov, sladšie či kyslejšie s bublinkami či bez... ale dobré víno, to je skrátka pôžitok.A pôžitok, ktorý sprevádza ľudstvo tisíce rokov, snáď od okamihu, kedy sa zradil moderný človek.Hosťom týždenného podcast denníka SME Dobrú chuť je Michal Kuropka zo Slobodného vinárstva a Majera Zemianske Sady neďaleko Hlohovca.

Podcast Dobrú chuť je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.

×
Náš web používa cookies, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie a skvalitňovanie jeho služieb, bez osobnej identifikácie jednotlivých používateľov. Pri používaní nášho webu však môžu naši partneri využívať cookies, ktoré sú personalizované, ale iba v prípade ak ste im už takýto súhlas udelili. Chcem vedieť viac.
OK