37:40
Podcast: Dobrú chuť
Na bloček si počkal, kým oprášia pokladňu. Ilúzie o gastrobiznise búra Oto Kóňa
10.12.2019
Nikto netvrdí, že to je ľahká práca. Dokonca ani stredne ťažká. To, čo ale počuť častejšie je, že obchádzanie a porušovanie pravidiel prevádzkami, sťažuje situáciu tým, ktorí sa snažia podnikať poctivo. Mnohí nie sú schopní potom zarobiť slušné peniaze a popri tom cenami konkurovať ostatným.Oto Kóňa bol jedným zo spoluzakladateľov Regal Burgru a momentálne vlastní NYC Corner, ktorý ľudia poznajú najmä vďaka hotdogom.Predal už státisíce hotdogov, no hovorí, že zarábať dokáže aj tak hlavne na festivaloch. Od gastra si dáva pauzu a venovať sa chce poradenstvu menším podnikateľom.O jeho ceste ku gastru, podnikaní v tomto odvetví, aj jeho plánovanej prestávke, sa s ním rozprávali Nikola Bajánová a Adam Valček.See omnystudio.com/listener for privacy information.
Podcast Dobrú chuť je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.
Autor: SME.sk
Kategórie: Spoločnosť, Kultúra, Jedlo, Voľný čas