Podcast: Dobrú chuť

Mandlove: Zo zdravotných problémov mi pomohla láska ku kvalitnému jedlu

04.03.2020
Radi maškrtíme. a radi sa o maškrtení rozprávame. Všetky tie zákusky a koláče, torty a tortičky, skrátka ľúbime dezerty a ľúbime sladké. A dnes to bude o sladkom opäť. Pôjde však o maškrtenie iné. základom koláčov, o ktorých sa rozprávame nie je maslo, smotana, mlieko a dokonca ani múka. Martina Grňová, zakladateľka Mandlove, pečie s láskou a tak, aby sa do našich žalúdkov dostalo len to najlepšie. Ako to robí? Pýtali sa jej Tomáš Prokopčák a Nikola Bajánová.

Podcast Dobrú chuť je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.

×
Náš web používa cookies, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie a skvalitňovanie jeho služieb, bez osobnej identifikácie jednotlivých používateľov. Pri používaní nášho webu však môžu naši partneri využívať cookies, ktoré sú personalizované, ale iba v prípade ak ste im už takýto súhlas udelili. Chcem vedieť viac.
OK