
32:42
Podcast: Dobré jedlo pre Zdravie
Uhaste pálenie záhy! Funguje lepšie mlieko alebo banán?
29.07.2025
Páli vás záha z leča či po zjedení kysnutých buchiet? Pomôže, ak si dáte kváskový chlieb alebo pálenie lepšie uhasí sóda bikarbóna, banán, jablčný ocot, postrúhaný surový zemiak či mlieko? Ktoré potraviny skutočne neutralizujú kyselinu? Prečo pálenie záhy vôbec vzniká? Kedy si vieme pomôcť sami a kedy už potrebujeme lekára? Musíme obmedziť mastné jedlá, čokoládu a žutie žuvačiek? Farmaceutka Valéria Višňanská nám prezradila aj trik, ktorý zabráni, aby sa pálenie záhy objavilo po rannej káve. ...
Podcast Dobré jedlo pre Zdravie je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.
Autor: News and Media Holding a.s.
Kategórie: Zdravie a kondícia