32:29
Podcast: Dobré jedlo pre Zdravie
Čím môžeme nahradiť biely cukor pri pečení a nezmeniť tak chuť koláča?
04.09.2023
Rozhodli ste sa konečne vzdať bieleho cukru a začať piecť zdravšie? Pečenie je alchýmia! Niekedy nestačí len vymeniť cukor 1:1. Čo musíme pridať a čo odobrať, aby cesto držalo pokope? Koľko medu a stévie môžeme do koláča použiť? Aké sirupy máme na výber? Dokáže ovocie skutočne nahradiť cukor v ceste alebo ho naopak okyslí? Ktorá sladká náhrada nám neovplyvní výslednú chuť? Cukrárka Veronika Kollárová nám prezradila aj to, či sa zo sladkej alternatívy dajú vyrobiť pusinky a ktoré náhrady...
Podcast Dobré jedlo pre Zdravie je vložený na túto stránku z otvoreného informačného zdroja RSS. Všetky informácie, texty, predmety ochrany a ďalšie metadáta z informačného zdroja RSS sú majetkom autora podcastu a nie sú vlastníctvom prevádzkovateľa Podmaz, ktorý ani nevytvára ani nezodpovedá za ich obsah podcastov. Ak máš za to, že podcast porušuje práva iných osôb alebo pravidlá Podmaz, môžeš nahlásiť obsah. Ak je toto tvoj podcast a chceš získať kontrolu nad týmto profilom klikni sem.
Autor: News and Media Holding a.s.
Kategórie: Zdravie